• info@belvaros-ingatlan.hu
  • EUR 391.99
    USD 366.17
"A belvárosban otthon vagyunk!"
A jelölő(k) nem az ingatlan pontos helyét mutaják!
Kattintson a térképre a nagyítás engedélyezéséhez
Térkép betöltése BIH-loader-logo
Gyorsszűrők
Gyorsszűrők
Kereső mutatása/elrejtése
google-map-thumb google-map-thumb
Budapest XIV. kerület ingatlanok Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 1 Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 2 Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 3 Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 4 Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 5 Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 6 Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 7 Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 8 Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 9 Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 10 Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 11 Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 12 Budapest XIV. kerület ingatlanok - kép 13
Olcsóbb lett
Előző Ár: 72.400.000 HUF
csak nálunk

#69695

69.900.000 Ft
[178,320.88 EUR]
Ugrás hasonló ingatlanra

Ingatlan leírása

Eladó egy sorház Alsórákoson, Zugló egyik legkedveltebb részén. Az 1940-es években épült masszív építmény egy 281 nm-es telken helyezkedik el. A lakótér 82 nm és ehhez pluszban egy 15 nm-es terasz tartozik. Beosztása kellemes, 2+ fél szobás, melyek külön bejáratúak, konyha és étkező egyben van, a fürdőszoba és a WC pedig külön. A nyílászárók fa szerkezetűek, az ablakok nagy méretűek, ezáltal a lakás világos és benapozott. A déli fekvésű nappali a kertre néz, a teraszt a konyhából lehet megközelíteni. A fűtést elektromos kályha és elektromos hősugárzó biztosítja.
A ház 10 nm-es pincével rendelkezik melynek ajtaja az épületből nyílik. A tetőtér beépíthető, így a lakóterület nagysága növelhető.
A lakóház közepes állapotú. Az előkertben kocsibeálló található. A hátsó kertben gyümölcsfák és szőlő sor lett régebben telepítve.
A környék családi házas övezet. A házzal szemben, azaz a Vezér utca másik oldalán pedig új lakóépületek és parkok találhatók. Az elmúlt évben teljesen megújult az utca útburkolata, bicikliút lett kialakítva és fák valamint cserjék telepítésével látványos zöldítés történt.
A tömegközlekedés jó. A 77, 82 és 82/A trolibusz megálló pár lépés megközelítésre van.
Közelben a Paskál Gyógy- és Strandfürdő. A környéken óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, sportpályák és sportcsarnokok szolgálják a mindennapi élet kényelmét.
A sorház külön helyrajzi számon van. Teher, per és igénymentes!

Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin, akár 3%-os sikerdíjtól. "A Belvárosban otthon vagyunk!"


Ingatlan részletei

  • Ár: 69.900.000 Ft (777 eFt/m2)
  • Típus: Eladó
  • Típus: Sorház
  • Fűtés: Villany fűtés
  • Méret: 90 m2
  • Telek mérete: 281 m2
  • Terasz: 15 m2
  • Szobák: 2  +  ½
  • Lift: -

Kilátás: Kertre néző

Szerkezet: Tégla

Állapot: Közepes állapotú

Építés éve: 1940

Parkolás: Telken beálló

Tömegközlekedés:

Garden linkage: Igen

Szobák

Megnevezés Méret SZ FSZ KB Nézet Tájo. Megj.
Szoba 20.00m2 Ez egy szoba Különbejáratú szoba kertre néző D
Szoba 20.00m2 Ez egy szoba Különbejáratú szoba kertre néző É
Szoba 6.00m2 Ez egy félszoba Különbejáratú szoba kertre néző É

Lépjen kapcsolatba velem

Kérjük töltse ki az összes mezőt! E-mail vagy telefonszám megadása kötelező!

kedvencekhez